Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Rina Cerbul 2* se afla situat in centrul statiunii Sinaia, vis a vis de Hotel Rina Sinaia 3*, in imediata apropiere a obiectivelor turistice. Mai exact, Hotel Rina Cerbul 2* se afla la numarul 19 de pe Bulevardul Carol.
Facilitati
Oaspetii hotelului Rina Cerbul 2* au acces la piscina interioara si sauna disponibile la hotelul partener, situat vis a vis, Rina Sinaia 3*.
Salon de mic dejun. Copii au la dispozitie loc de joaca.
Hotel Rina Cerbul 2* dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri, echipata la standarde internationale.
Camere
Hotel Rina Cerbul 2* dispune de 79 locuri de cazare dispuse in camere duble, camere triple si apartamente.
Toate spatiile de cazare din Rina Cerbul 2* sunt dotate cu:
- cablu TV
- minibar
- telefon
- baie proprie
Servicii masa
-mic dejun
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.