Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Riviera este situat in partea nordica a orasului Sinaia, pe Calea Brasovului. Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in 3 Apartamente, 12 camere Duble Twin, 5 camere Duble cu pat matrimonial. Restaurantul Riviera cu o capacitate de 90 de locuri si 40 de locuri pe terasa. Sala de conferinta a hotelului dispune de 55 de locuri, conferintele se pot desfasura in sala de tip teatru, sala de tip clasa, sala de tip insula dreptunghiulara si sala de tip "U". Parcarea hotelului dispune de 50 de locuri. Facilitati Camere Toate camerele au cablu tv, baie, telefon, mini bar. Masa Meniurile apartin bucatariei nationale si internationale. Servicii gratuite - parcare auto 50 locuri; - pastrarea in seif, la receptie, a obiectelor de valoare; - depozitarea bagajelor si a echipamentului de ski; - informatii la receptie; - trezirea la cerere; - comanda taxi.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.