Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Stavilar 3* Sinaia este situat in apropierea Castelului Peles (aproximativ 400 m), intr-o zona linistita langa padure, la aproximativ 800 de metri de centrul orasului Sinaia. Arhitectura hotelului Stavilar 3*  este asemanatoare cu cea a Castelului Peles.Statia de telecabina se afla la 2 km, iar gara la 1 km.
Facilitati
Hotel Stavilar 3* Sinaia dispune de urmatoarele facilitati:
-restaurant cu terasa
-foisor cu o capacitate de 24 de locuri
-acces gratuit la internet WI-FI
-parcare gratuita
-camera de bagaje
-organizare de banchete
-sala de conferinte cu 36 de locuri, videoproiector, retropiector, flipchart
Camere
Hotel Stavilar 3* Sinaia dsipune de 40 de locuri de cazare dispuse in 15 camere duble si 3 camere triple.
Toate camerele au in dotare TV cablu, baie proprie, frigider, werelless.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.