Vila Bogdan - Complex Cheile Gradistei


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Bogdan 3* este situata in apropierea terenurilor de sport, pe malul micului lac din cadrul complexului.
Facilitati
Casa Bogdan 3* dispune de un restaurant, un bar cu un lounge, o masă de biliard și mese pentru tenis de masă. Un centru spa include o piscină interioară încălzită, un jacuzzi și saune
Camere
Casa Bogdan are o capacitate de 16 locuri de cazare, dispuse in 6 camere duble si 1 apartament. Are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 6 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie, 1 apartament cu doua camere, sufragerie si baie.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.