Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Oradea, Romania

Hotel CONTINENTAL FORUM aceasta proprietate remarcabila imbina confortul modern cu o selectie de facilitati impresionante Dotarile si serviciile ireprosabile clasifica Hotelul CONTINENTAL FORUM ca fiind ideal atat pentru conferinte si intalniri de a . . .

Oradea, Romania

Hotelul Elite este plasat in centrul orasului langa Parcul IC Bratianu in apropiere de aquapark Facilitati hotel 36 de camere duble restaurant piscina exterioara o sala de evenimente Complex Balnear Medical Elite Life si Elite Life Spa piscina inc . . .

Oradea, Romania

Hotel RAMADA BY WYNDHAM ORADEA este un hotel modern cu un design cochet minimalist revigorant atat pentru pentru ochi cat si pentru simturiHotel RAMADA BY WYNDHAM ORADEA este un hotel modern cu un design cochet minimalist revigorant atat pentru pentr . . .

Oradea, Romania

Hotelul IMPERO este un hotel cu o arhitectura moderna finalizat la sfarsitul lunii aprilie 2007 si construit cu respectarea tuturor normelor Europene in vigoare Hotel IMPERO este locul perfect atat pentru businessman-ul venit in oras cu afaceri ca . . .

Oradea, Romania

Hotelul Impero este un hotel cu o arhitectura moderna finalizat la sfrsitul lunii aprilie 2007 si construit cu respectarea tuturor normelor Europene n vigoareHotelul este amplasat n apropiere de centrul orasului 1 km 3 km de aeroport 15 km de vama Bo . . .

Oradea, Romania

RO Hotelul MAXIM este situat in zona centrala ferit de agitatia cotidiana conceput ca un centru modern de cazare relaxare si meetinguri EN MAXIM hotel is located downtown away from the hustle and bustle of the city and it was designed as a modern . . .

Oradea, Romania

Hotelul NEVIS WELLNESS SI SPA este o gazda primitoare pentru toti cei care vin in Oradea cu afaceri sau in calatorii de placereDescriere camere Dotari camere aer conditionat TV minibar baie cu dus internet uscator de par telefon Numar total camere . . .