Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Elite este plasat in centrul orasului, langa Parcul I.C. Bratianu, in apropiere de aquapark. Facilitati hotel: 36 de camere duble, restaurant, piscina exterioara, o sala de evenimente, Complex Balnear Medical Elite Life si Elite Life Spa (piscina incalzita, sauna uscata, sauna umeda, sauna salina cu infrarosu, jacuzzi interior si exterior, sala de fitness si sala de relaxare). Facilitati camere: frigider cu minibar, seif, TV, baie proprie, uscator, AC, Wi-Fi.
Descriere camere:
frigider cu minibar, seif, TV, baie proprie, uscator, AC, Wi-Fi.
Descriere facilitati:
36 de camere duble, restaurant, piscina exterioara, o sala de evenimente, Complex Balnear Medical Elite Life si Elite Life Spa (piscina incalzita, sauna uscata, sauna umeda, sauna salina cu infrarosu, jacuzzi interior si exterior, sala de fitness si sala de relaxare).
Locatie:
Hotelul Elite este plasat in centrul orasului, langa Parcul I.C. Bratianu, in apropiere de aquapark.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.