Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Trotus este situat in centrul municipiului Onesti, oferind servicii de calitate pentru oamenii de afaceri si pentru cei care fac turism de placere. Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 220 de locuri de cazare in camere Single, Double si Apartamente. Hotelul Trotus mai pune la dispozitia clientilor: spalatorie, parcare, seif receptie, frizerie-coafura. Sala de conferinta are o capacitate de 50 de locuri. Facilitati Camere Toate camerele dispun de baie, aer conditionat, telefon, radio, cablu tv, mini bar. Masa - Mic Dejun Hotel Trotus ofera bucatarie romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine, programe artistice. De asemenea, aici se pot organiza mese festive si cocktail-uri.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.