Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Arcadia este situat in afara orasului, pe E 60, la 28 km de Vama Bors, la 18 km de Oradea si la 130 km de Cluj-Napoca. Facilitati Hotel Locatia ofera 23 de spatii de cazare in camere duble matrimoniale, camere duble Twin si Apartamente. Hotel Arcadia dispune de restaurant, parcare. Facilitati Camere Toate camerle au cablu tv, internet. Masa - Mic Dejun Restaurantul dispune de 2 sali de protocol (de 50, respectiv 25 locuri) si de o sala de mese de 75 de locuri, putandu-se organiza diverse receptii.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.