Vulturul Negru


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Vulturul Negru este situat in centrul orasului Oradea, pe malul Crisului Repede, langa Primaria Oradea. Facilitati Hotel Locatia ofera 43 camere Single,camere Double si 4 Apartamente. Sala de conferinta are o capacitate de 80 de locuri, dispune de calculatoare conectate la internet. Facilitati Camere Toate camerele au balcon, cablu tv, internet, aer conditionat, telefon, baie, uscator de par, masaj; exista si serviciul room service. Masa - Mic Dejun La nivelul IV se situeaza restaurantul hotelului, care are o capacitate de 80 de locuri, in restaurantul hotelului servindu-se si micul dejun.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.