Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Argeş este situat in centrul oraşului Piteşti, chiar langă centrul comercial Trivale. Acesta dispune de camere izolate fonic şi oferă Wi-Fi gratuit in intreaga incintă, precum şi un serviciu de transfer de la aeroport.

Toate camerele hotelului Argeş sunt dotate cu aer condiţionat, un minibar şi un televizor LCD prin satelit. In plus, camerele au balcoane private, oferind vederi spre centrul istoric al oraşului.

Un mic dejun tip bufet, alcătuit din produse calde, este servit in fiecare dimineaţă in zona elegantă de mese a hotelului. In zona inconjurătoare există numeroase restaurante şi cafenele, inclusiv restaurantul italian premiat Dolce Vita.

Hotelul Argeş este situat central, in zona comercială şi culturală din Piteşti. Acesta este la 5 minute de mers pe jos de Teatrul Davila şi la 1 km de Stadionul Nicolae Dobrin. Grădina Zoologică este la 4 km depărtare.

Hotelul Argeş este la 1 oră cu maşina de Bucureşti. La faţa locului este disponibilă o parcare gratuită, iar hotelul oferă un serviciu de transfer la şi de la aeroport.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.