Magic Centru


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Magic - City Center este situat in centrul oraşului Piteşti, la 300 de metri de Primărie. Oferă camere elegante, cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi aer condiţionat.
Restaurantul de nefumători are o capacitate de 80 de persoane şi serveşte preparate din bucătăria tradiţională romanească, insoţite de vinuri locale şi străine. Oaspeţii se pot relaxa şi in localul Trend Studio Cafe, situat la parter.
Hotelul Magic oferă tratamente de masaj, precum şi o zonă de parcare in condiţii de siguranţă. Proprietatea este la 250 de metri de Fantana Muzicală şi la aceeaşi distanţă de Teatrul Alexandru Davila.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.