Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: La intrare in Slatina dinspre Craiova pe E574, in vecinatatea stadionului 1 Mai.
Hotel Zytto este cel mai nou si modern hotel din Slatina, care ofera tot ce fiecare dintre voi v-ati dori. Apartamentul de lux si cele 22 de camere va ofera cele mai bune conditii de cazare din zona. Apartamentul si camerele sunt dotate cu: * Aer conditionat * Baie & dus * Uscator de par * Paturi confortabile * Mobilier modern * TV LCD * Cablu TV * Minibar * Telefon direct in camera * Internet gratuit Hotelul ZYTTO 18 camere duble 4 camere single 1 apartament Restaurant 280 locuri Bar dotat cu doua piste de bowling si doua mese oficiale de biliard Sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri Piscina Doua terenuri de fotbal (44 m lungime/22 m latime), dintre care unul este acoperit Doua terenuri de tenis Sauna Sala de fitness Bazin de recuperare Scoala de tenis (40 de sportivi inscrisi) Scoala de fotbal (56 de sportivi inscrisi, 3 antrenori)

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.