Ally


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Ally se afla in statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti si este una din putinele vile care va ofera confortul unui hotel.
Pensiunea Ally se afla in statiunea balneoclimatice Baile Olanesti si este una din putinele vile care va ofera confortul unui hotel. Facilitati Pensiune Pensiunea Ally ofera 10 camere Double. Pensiunea Ally dispune de parcare, salon masaj, foisor, gratar, fantana arteziana. Facilitati Camere Toate camerele au cablu tv, centrala termica, frigider, telefon, internet. Masa - Mic Dejun Pensiunea dispune de sala de mese.
Descriere camere:
Facilitati Camere Toate camerele au cablu tv, centrala termica, frigider, telefon, internet.
Descriere facilitati:
Pensiunea Ally se afla in statiunea balneoclimatice Baile Olanesti si este una din putinele vile care va ofera confortul unui hotel. Facilitati Pensiune Pensiunea Ally ofera 10 camere Double. Pensiunea Ally dispune de parcare, salon masaj, foisor, gratar, fantana arteziana. Masa - Mic Dejun Pensiunea dispune de sala de mese.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.