Casa Ecologica


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: la 1,5km distanta de Baile Herculane, pe E70 Timisoara-Bucuresti. Facilitati pensiune: 2 corpuri, complex de 15 casute din lemn cu bai proprii si un bungalou, camere cu 2, 3 sau 4 locuri, sala conferinte, restaurant, piscina incalzita (in sezonul cald), sauna (umeda si uscata), jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren de sport (tenis, mini fotbal), loc de joaca pentru copii, barbeque si foisoare din lemn pentru barbeque. Facilitati camere: baie proprie, cabine de dus, TV, frigider.
Amplasare: la 1,5km distanta de Baile Herculane, pe E70 Timisoara-Bucuresti. Facilitati pensiune: 2 corpuri, complex de 15 casute din lemn cu bai proprii si un bungalou, camere cu 2, 3 sau 4 locuri, sala conferinte, restaurant, piscina incalzita (in sezonul cald), sauna (umeda si uscata), jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren de sport (tenis, mini fotbal), barbeque si foisoare din lemn pentru barbeque. Facilitati camere: baie proprie, cabine de dus, TV, frigider.
Descriere camere:
baie proprie, cabine de dus, TV, frigider.
Descriere facilitati:
2 corpuri, complex de 15 casute din lemn cu bai proprii si un bungalou, camere cu 2, 3 sau 4 locuri, sala conferinte, restaurant, piscina incalzita (in sezonul cald), sauna (umeda si uscata), jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren de sport (tenis, mini fotbal), barbeque si foisoare din lemn pentru barbeque.
Locatie:
la 1,5km distanta de Baile Herculane, pe E70 Timisoara-Bucuresti.

Facilitati

Restaurant
Baie in camera
Dus in camera
Sauna
Jacuzzi
Piscina acoperita
Piscina in aer liber
Baie proprie
Televiziune prin cablu/satelit
Gradina
Loc de joaca pentru copii
Teren de tenis

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.