Complex Anna


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala. Facilitati complex: restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente. Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala. Facilitati complex: restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente. Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Descriere camere:
minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Descriere facilitati:
restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente.
Locatie:
Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.