Complex Caprice


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Caprice detine spatii de cazare la 2*, 3* si 4* si este situat in statiunea balneoclimaterica Sarata-Monteoru din Judetul Buzau, la numai 115 km de Bucuresti. Complexul dispune si de un bungalow care se afla in statiune, aproape de strand.
Facilitati
Complexul Caprice are o capacitate de 52 locuri clasificate la doua, trei si patru stele structurate in camere duble, camere de protocol si garsoniere, restaurant, terasa-restaurant, sala de sedinte, piscina, parcare, spatiu verde, acces internet wireless, spatiu de joaca pentru copii. Restaurantul clasificat la 2* ofera diferite preparate traditionale (babicul de Buzau si carnatii de Plescoi) cat si preparate internationale; Sala de sedinte - se pot organiza: training-uri, seminarii, intalniri de afaceri. Este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie si flipchart; Piscina cu apa filtrata in permanenta, inconjurata de spatiu verde - ofera pe perioada de vara - sezlonguri, umbrelute si baldachine;
Camere
Complexul Caprice detine:
-7 camere duble dotate cu Tv si grup sanitar propriu;
-5 camere duble cu pat baldachin, grup sanitar propriu, Tv LCD, uscator de par;
-5 camere twin, grup sanitar propriu, Tv LCD, uscator de par;
-1 garsoniera cu pat dublu, chicineta utilata, frigider, grup sanitar, Tv, uscator de par;
-1 camera 4* doate cu mobila Stil, pat matrimonial, canapea, grup sanitar, Tv frigider, aer conditionat;
-1 apartament 4* cu dormitor, living, Tv in dormitor si in living, baie dotata cu cada cu jacuzzi;
-bungalow-ul din apropierea strandului este dotat cu 4 camere, Tv, living, grup sanitar si bucatarie utilata.
Servicii masa
Restaurantul clasificat la 2* ofera diferite preparate traditionale (babicul de Buzau si carnatii de Plescoi) cat si preparate internationale.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.