Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Covasna este situat in apropierea lacului Ursu. Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in 168 de camere Double si 12 Apartamente, dispune si de camere pentru nefumatori si antialergici. Hotelul detine un restaurant de 260 de locuri, bar de zi, sala de conferinta, baza de tratament. Indicatiile terapeutice specifice zonei includ tratamente ale afectiunilor aparatului locomotor, ale aparatului respirator, ale tubului digestiv si ale glandelor anexe, afectiunilor ginecologice, afectiunilor reumatismale. Facilitati Camere Camerele au televizor, cablu tv, telefon si aer conditionat. Masa Meniurile apartin bucatariei nationale si internationale.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.