Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Erika 3* este situata in statiunea Praid pe drumul principal si in imediata apropiere a statiei de autobuz pentru autobuzul Salinei ( in sezon). Pensiunea se afla la cca. 8 minute pe jos de Salina.
Facilitati
Pensiunea Erika 3*dispune de parcare in curtea interioara, inchisa peste noapte, acces gratar, foisor de lemn amenajat in curte, loc pentru foc de tabara, magazin universal.
Camere
Pensiunea Erika 3* dispune de 5 apartamente pentru 2 si 3 persoane, fiecare fiind dotat cu baie proprie, bucatarie proprie, tv color cu cablu. La parterul pensiunii este amenajat un living spatios.


Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.