Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Hebe 2* este situat in inima statiunii Sangeorz Bai la o altitudine de 435 m. Hotelul Hebe 2* grupeaza in aceeasi locatie peisajul mirific, climatul relaxant, cazarea, masa si tratamentul.
Facilitati
Hotelul Hebe 2* are 2 restaurante, bar de zi, lift, 2 sali de conferinta (50/130 locuri), baza de tratament, sala fitness, sala kinetoterapie, sauna, agentie de turism, parcare, piscina exterioara, curatatorie.
Camere
Hotelul Hebe 2* dispune de 215 camere duble si 5 apartamente. Camerele de 1* dispun de baie. Camerele de 2* dispun de baie, tv cablu. Apartamentele sunt formate din 2 dormitoare, 2 bai, tv cablu, frigider.
Servicii masa
Hotelul Hebe 2* acorda in unitatea restaurant Clasic si restaurant Dietetic, in sistem fisa cont / portie - meniu dietetic.

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.