Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Hefaistos 2* este situat la intrarea in statiunea Sovata.
Facilitati
Hotelul dispune de: 140 locuri de cazare in camere duble si apartamente; restaurant (250 locuri); bar de zi (32 locuri); magazin de suveniruri.
Camere
Camerele duble sunt dotate cu tv-cablu, telefon, baie cu dus, 2 paturi, geam termopan, mocheta pe jos; apartamentele sunt formate din 2 camere, geam termopan, mocheta noua, 2 paturi in fiecare camera.
Servicii masa
Masa se acorda in unitatea Restaurant Hefaistos, categoria a-II-a in sistem bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.