Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Praid 2* este situat la o distanta de 350 m de Salina Praid si foarte aproape strandul sarat Praid. Hotelul Praid a fost redeschis in 2009 dupa un proces de renovare in care s-au facut investitii semnificative în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de cazare şi servire a mesei.

Facilitati

Hotelul Praid dispune de 26 camere duble si apartamente, receptie non-stop, pizzerie, restaurant cu o capacitate de 150 locuri si terasa cu o capacitate de 100 locuri , parcare proprie, loc de joaca pentru copii.
internet wireless (Wi-Fi), mini-frigider asigurat în fiecare cameră (1 buc./ cameră sau apartament), spaţiu pentru depozitare bagaje, parcare supravegheată

Tratament

Tratamentul consta in speleoterapie şi climatoterapie în Salina Praid.Tratamentul presupune practic inhalarea aerului din mină, fiind foarte util în cazul bolilor căilor respiratorii.Climat stimulativ, puternic ozonat, salină de adâncime cu microclimat specific (temperaturi relativ constante, între 14-16 C, umiditate scazută 66-70% şi presiune mai mare decât la suprafaţă, în medie de 735-738 mmHg, aer puternic ionizat).
Indicaţii terapeutice:astm, bronşite cronice, rinite cronice, sinuzite cronice, emfizem pulmonar, silicoze, infectii respiratorii repetate, alergii, alte afecţiuni respiratorii

Camere
Hotelul PRAID** asigură 63 locuri de cazare în 26 de camere şi apartamente cu baie proprie.
Camera dubla
- grup sanitar propriu (cabină duş, lavoar, toaletă)
- paturi individuale, noptiere, veioze, oglindă, dulap haine, masuţă, tabureţi
- televizor LCD – cablu TV
- internet Wireless
- mini-frigider
- balcon
- izolare termică şi fonică (ferestre termopan)
- incălzire centrală

Apartament
- grup sanitar propriu (cabină duş, lavoar, toaletă)
- paturi individuale, noptiere, veioze, oglindă, dulap haine, masuţă, tabureţi
- televizor LCD – cablu TV
- internet Wireless
- mini-frigider
- izolare termică şi fonică (ferestre termopan)
- incălzire centrală
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.