Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Lebada 3* este situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului Amara. Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere, structurata pe plaja nudism barbati, femei si comun. Baza de tratament si restaurantul se gasesc tot in incinta hotelului. Totodata hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness. Factorii climaterici de cura sunt apa puternic mineralizata din lacul Amara si namolul sapropelic recomandat in tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze și paralizii, afectiuni neurologice periferice si altele.
Facilitati
Hotelul Lebada 3* are o capacitate de 364 de locuri, repartizate in doua corpuri de cazare si dispune de camere single si duble. Baza de tratament si restaurantul se gasesc tot in incinta hotelului. Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere, structurata pe plaja nudism barbati, femei si comun. Totodata hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness. Factorii climaterici de cura sunt apa puternic mineralizata din lacul Amara si namolul sapropelic recomandat in tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze și paralizii, afectiuni neurologice periferice si altele.
Camere
Hotelul Lebada 2* dispune de cazare single, duble si apartamente, fiecare avand grup sanitar propriu si televizor.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.