Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Padis, recent modernizat si reclasificat la 3 stele, conform Certificatului de clasificare nr 967/711 din 20.07.2017, este situat in nordul sttaiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix. Hotel Padis 3*-Baile Felix se adreseza tuturor celor care doresc sa beneficieze de efectele curative ale apelor termale. Baza de tratament a hotelului ofea tratamente recuperatorii profilactice si curative.
Facilitati
Hotel Padis 3*-Baile Felix dispune de urmatoarele facilitati:
- restaurant
- parcare propie
- lift
- bar de zi
Fitness/Wellness/Sport:
Baza tratament cu cabinete medicale.
Tratamente:

- Consult medical
- Kinetoterapie
- Hidrokinetoterapie
- Bai la bazine si cada
- Proceduri electroterapie
- Masaj
Baza de tratament Padis pentru tratarea si recuperarea pacientilor care se incadreaza in urmatoarele afectiuni:

- afectiuni reumatismale inflamatorii ca: poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, stari dupa reumatism articular acut.
- afectiuni reumatismale degenerative: spondiloza cervicala, dorsala si lombara, cervicobrahialgie, lombo-radiculopatii, coxartroza, gonartroza, poliartroza.
- afectiuni reumatismale abarticulare (de parti moi) ca: sindr. moifasciale, fibrozita generalizata, periartrite, tendopatii, entezopatii.
- reumatismul metabolic in primul rand guta articulara.
- stari disfunctionale dupa boli: ortopedico-chirurgicale si in primul rand post-traumatice, redori, sindrom AND, tromboflebite sechelare, dezechilibre musculare segmentare sau generale si dupa orice suferinta ortopedica operata sau imobilizata in aparate de contentie.
-stari disfunctionale dupa suferinte neurologice si neurochirurgicale ca :
-hemipareza sechelara prin AVC indiferent de etiologie.
-mielite si stari sechelare dupa meningo-encefalite.
-nevralgii, nevrite, radiculopatii in special cele generate de suferinta discala vertebrala
-stari sechelare, parapareza, tetrapareza dupa traumatism vertebral cu interesare medulara, in special cele operate cu sabilizare vertebrala .
-stari de hernie de disc cervical sau lombare operate sau reoperate chiar in faze paretic
-stari de tumori cerebrale benign operate
-suferinte locomotorii associate cu HTA stad, I si II, cardiopatie ischemica cronica, arteoriopatii, boala varicoasa si sechele tromboembolice.
-boli metabolice ca: obezitatea, diabetul si guta.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Distractie:
- biliard.
-Servicii si facilitati
Serviciig gratuite:
- informatii turistice si culturale;
- trezirea clientilor la cerere;
- primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei;
- informatii privind orarul mijloacelor de transport;
- reviste si ziare, pe hol, la dispozitia turistilor.
Camere
Hotel Padis 3*-Baile Felix despune de 868 locuri de cazae repartizate in 637 camere single, duble si apartamente..
Apartamente: 18 - apartamentul este compus din living cu canapea neextensibila si dormitor cu pat matrimonial sau cu 2 paturi, capacitatea - max 3 adulti.
Toate spatiile de cazare din cadrul hotelului Padis 3*-Baile Felix au in dotare TV, baie cu dus. Camerele renovate au mobilier nou si dispun de frigider.
Servicii masa
Servicii masa:
se acorda in cadrul restaurantului propriu in sistem fisa cont.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.