Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Parc 2* se afla situat foarte aproape de centrul orasului Baile Govora.
Facilitati
Hotelul Parc 2* ofera turistilor:
- restaurant
- terasa
- bar de zi
- parcare
- teren de tenis (in apropiere)
- teren de minifotbal (in apropiere)
- baza de tratament: bazin cu ape minerale, sala fitness, masaj, cabinete electroterapie, inhalatii, pulverizatii, bai cu iod, bai galvanice, bai cu sulf, recomandate pentru afectiuni respiratorii, afectiuni otorinolaringologice, afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice periferice si centrale, afectiuni asociate.
Camere
Hotelul Parc 2* are 5 etaje si este dotat cu lift:
- 70 camere duble cu baie proprie
- 16 camere duble cu baie comuna
-  7 camere triple
- 1 garsoniera
Camerele dispun de masuta de cafea, fotolii, televizor, telefon si minibar.
Baile sunt dotate cu articole de toaleta, halate, cabina de dus/cada si uscator de par.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.