Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Roman 2 stele se afla situat pe strada Romana, nr 1 in Baile Herculane,
La parterul hotelului Roman iese la suprafata izvorul Hercules, care alimenteaza cu ape termo minerale printr-o retea de conducte subterane intreaga statiune.
FACILITATI:
- cazare in 29 camere single, 146 camere duble si 7 apartamente
- baza de tratament prorie
- piscina interioara
- cabinete medicale
- sala de gimnastica
- restaurant
- bar de zi
- sala de conferinte
- bai romnae
- parcare.
Camere:
Camere duble renovate (etajele 4,5) Camere duble confort sporit (etajele 6,7) Camerele duble partial renovate (etajele 8, 9, 10) au mobilierul vechi si baia nerenovata.
Tratament:
Boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Sambata si Duminica nu se efectueaza tratament.
Servicii de masa: se acorda in unitatea restaurant Roman, categoria I, in sistem bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.