Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sara'Sons 3* este compus dintr-un hotel si un hostel, ambele dispunand de facilitati premium. Hotelul Sara's Sons a fost inaugurat la inceputul anului 2017, iar hostelul Sara'Sons a fost renovat in 2014.
Facilitati
Sara's Sons 3* dispune de urmatoarele facilitati:
Baza de tratament
Baza de tratament dispune de aparatură pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, băi galvanice patru celulare, aerosoli cu sulf, cadițe de una sau două persoane pentru băi sulfuroase, masajoterapie, o sală de fitness și piscină interioară, fiind deservită de personal calificat – medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur.
Principalele boli care pot beneficia de aceste tratamente sunt:
Boli ale sistemului nervos:
– afecțiuni neurologice periferice (paralizii și pareze post-traumatice ale membrelor, polinevrite, poliradiculoneuropatii în fază sechelară, sindromul de „coadă de cal”, sechele tardive după poliomelită;
– afecțiuni neurologice centrale funcționale (nevroză astenică);
– vicii de postură la copii și tineri (capul înclinat înainte, omoplați departați, spatele rotunjit, umeri aduși, bazin basculat înainte, abdomen proeminent, aplatizare a bolții plantare);
Boli ale aparatului locomotor:
– reumatism inflamator (artralgii după reumatisme articulare acute, reumatisme secundare infecțioase, poliartrită reumatoidă , forme clasice cu activitate inflamatorie, spondilită anchilozantă,etc.);
– reumatism degenerativ (boli artrozice ale membrelor inferioare și ale centurii sacroiliace, artroze ale mâinilor și ale centurii scapulo-humerale);
– afecțiuni degenerative ale coloanei (spondiloză cervicală și discopatii cervicale- sindroame, spondiloze și discopatii dorsale, spondiloze și discopatii lombare);
– boli reumatismale articulare inflamatoare sau degenerative (suferințe articulare ale membrelor inferioare, suferințe articulare ale membrelor superioare, suferințe articulare ale coloanei vertebrale);
– afecțiuni post-traumatice.
Posibilități de tratare a afecțiunilor digestive prin cură la izvoare (crenoterapie):
– afecțiuni gastrice: gastrite cronice sau ulcere cronice gastrice și duodenale.
– afecțiuni hepatice (post hepatită) și a căilor biliare (litiaze, hipotonie a vezicii biliare).
Posibilitați de tratare a afecțiunilor oculare:
– blefarite;
– conjunctivite.
Afecțiuni metabolice și de nutriție:
– forme ușoare de diabet;
– artroze gutoase.

Restaurant si terase cu o capacitate de 150 de locuri.
Trei piscine exterioare cu apă termosulfuroasă: două semiolimpice și una pentru copii, prevăzute cu stații de filtrare și clorinare permanentă.
Apele termosulfuroase sunt ape minerale sulfuroase, clorurate, sodice, calcice, hipertermale, hipotone utilizate pentru cură externă şi internă.
Sulful termal (hidrogen sulfurat), agentul terapeutic principal al apelor minerale termosulfuroase din Băile Herculane are o calitate deosebită și un grad scăzut de radioactivitate comparativ cu cel conţinut de apele minerale termale din alte staţiuni din ţară şi străinătate. Acesta este un sulf solubil, dizolvat în apele termale de mare adâncime, cu o a mare putere de pătrundere şi de difuziune în organism, în timpul îmbăierii.
Acţiunea antioxidantă, progresivă, la nivel molecular, a sulfului termal, poate reduce procesele celulare de îmbătrânire.
Piscina interioara
Sala de fitness dotata cu aparatura unde se pot desfașura programe de kinetoterapie, gimnastică medicală și exerciții fizice libere alcatuite individual în funcție de afecțiunea tratată și stadiul afecțiunii fiecarui pacient sau cu mai multe persoane.
Parcare gratuita
WI-FI gratuit in intreg complexul.
Camere
Hotel Sara'Sons 3* dispune de camere dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit si baie cu cabina de dus.
Hostel Sara's Sons dispune de camere duble si single dotate cu aer conditionat, baie.
Servicii masa
Masa se poate servi in restaurantul hotelului sub forma de bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.