Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Somes este situat la 500 m de centrul statiunii Baile Felix, langa Hotelul Unirea si Hotelul Mures. Facilitati hotel :Complexul dispune de 34 camere single, 137 duble si 10 apartamente, restaurant , bar de zi, servicii de catering, acces la baza de tratament a hotelului Unirea (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), sala de conferinte ( 60 locuri ), safe la receptie, servicii de spalatorie, curatatorie, calcatorie si parcare. Facilitati camere :balcon, baie cu cada, telefon, TV cablu si incalzire centrala
Descriere camere:
balcon, baie cu cada, telefon, TV cablu si incalzire centrala
Descriere facilitati:
Complexul dispune de 34 camere single, 137 duble si 10 apartamente, restaurant , bar de zi, servicii de catering, acces la baza de tratament a hotelului Unirea (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), sala de conferinte ( 60 locuri ), safe la receptie, servicii de spalatorie, curatatorie, calcatorie si parcare.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.