Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Suceava, Romania

Hotel CONACUL DOMNESC este amplasat intr-un vechi conac boieresc complet renovat si amenajat la standarde europene pe o suprafata de 10 hectare in mijlocul unui parc dendrologic care asigura linistea si aerul curat si care dispune de un lac privat

Suceava, Romania

Hotelul Continental face parte din lantul hotelier Continental si este situat in zona rezidentiala a Sucevei fiind inconjurat de un spatiu verde generos ce ofera liniste si confort Facilitati Hotel Locatia ofera cazare in 13 camere Sin . . .

Suceava, Romania

Hotel SONNENHOF este situat la intrarea in orasul Suceava dinspre Falticeni la 3 km de centru si 17 km de aeroport Hotelul SONNENHOF ofera oaspetilor sai o atmosfera distinsa si destinsa Serviciile prietenoase si confortul celor 58 de camere spatioas . . .

Suceava, Romania

Pensiunea Villa Alice este situata ultracentral dar intr-un loc linistit langa parcul mereu verde Simion Florea MarianDispune de parcare proprie inchisa si supravegheata video non-stop centrala termica proprie salon de mic dejun sala de conferinte sa . . .

Suceava, Romania

Hotelul Zamca este amplasat in imediata vecinatate a Manastirii Zamca vechi monument istoric in apropierea centrului orasului Suceava Facilitati Hotel Locatia ofera 17 camere Duble 17 camere Single 2 Apartamente Hotelul dispune de o parcare . . .