Continental


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Continental face parte din lantul hotelier Continental si este situat in zona rezidentiala a Sucevei, fiind inconjurat de un spatiu verde generos, ce ofera liniste si confort. Facilitati Hotel Locatia ofera cazare in 13 camere Single, 79 camere Double si 4 Apartamente. Hotel Continental dispune de parcare, terasa, cocktail bar. Hotelul are 4 sali de conferinta dotate cu flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, retroproiector, video & TV: Hora, Balada, Rapsodia si Doina. Facilitati Camere Toate camerele dispun de baie proprie, mini bar, telefon, internet, cablu tv. Masa - Mic Dejun Restaurantul are 100 de locuri si ofera specialitati internationale si preparate traditionale moldovenesti. Tarifele include mic dejun tip bufet, toate taxele(TVA si taxe locale) Tarifele pentru apartamente sunt pentru 1 sau 2 persoane
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.