Pensiunea Santa Fe


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Proaspat inaugurata, Pensiunea Santa Fe este amplasata la doar câteva minute de centrul municipiului Suceava, într-o zona ferita de zgomotul si agitatia urbana.


Pensiunea va ofera cazare, restaurant si facilitati pentru întâlniri de afaceri si nu numai.


La intrarea în orasul Suceava de pe drumul european E85 (Bucuresti). Str. Gavril Tudoras (fosta Dornelor) nr. 36.Fiecare din spatiile de cazare este dotat cu un mobilier modern, util si comfortabil, aer conditionat si o camera de baie utilata conform nevoilor unui oaspete.


În fiecare camera, pe un ecran plasma, la dispozitia dumneavoastra se afla principalele canale de televiziune cu specific business, de divertisment, precum si majoritatea canalelor importante din Italia, Germania, Franta etc.
Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.