Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Zamca este amplasat in imediata vecinatate a Manastirii Zamca, vechi monument istoric, in apropierea centrului orasului Suceava. Facilitati Hotel Locatia ofera 17 camere Duble, 17 camere Single, 2 Apartamente. Hotelul dispune de o parcare cu o capacitate de 100 locuri. Hotelul dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de 400 de locuri. Club are o capacitate de100 locuri. Terasa are o capacitate de 200 locuri. Facilitati Camere Toate camerele dispun de baie cu dus, cablu tv. Masa - Mic Dejun Restaurantul are o capacitatea de 180 de locuri.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.