Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 15 hoteluri

Timisoara, Romania

Hotel Ambassador este amplasat in cartierul Iosefin unul dintre cel mai vechi si incarcate de istorie locuri ale Timisoarei la doar 5 minute cu masina de centrul orasului si la doar 10 minute de plimbare de noul mall Shopping City cel mai mare Cinem . . .

Timisoara, Romania

Hotel Boavista Timișoara este amplasatl la doar 15 km de centrul orasului Timisoara Hotelul dispune de 14 apartamente si 48 de camere duble sisau single Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina seif lift ziare ae

Timisoara, Romania

RO Hotelul CHECK INN clasificat la 3 stele este amplasat la doar cateva minute de cele mai fascinante puncte turistice si cele mai active centre culturale in inima campusului universitar cu acces facil in orice punct al orasului EN CHECK INN Hotel . . .

Timisoara, Romania

Hotel Delpack este situat la numai 5 minute cu maşina de Catedrala Ortodoxa si Opera Naţionala din Timisoara Hotelul dispune de 80 de locuri de cazare Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina seif lift ziare cost

Timisoara, Romania

Hotel Galaxy este un hotel de 3 stele situat la 10 minute de Aeroportul International Traian Vuia Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina seif lift aer conditionat sistem central de incalzire schimb valutar ticket point ca . . .

Timisoara, Romania

Hotelul Lido este situat langa stadionul municipal langa Spitalul Universitar Judetean Hotelul dispune de 60 de camere Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina seif lift ziare aer conditionat sistem central de incalzire se . . .

Timisoara, Romania

Hotelul Hotelul NH este amplasat in zona centrala a orasului Hotelul dispune de 83 de spatii de cazare Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa seif lift ziare biblioteca aer conditionat sistem central de incalzire camera de bagaj . . .

Timisoara, Romania

Hotelul Continental se afla in inima orasului Timisoara langa Parcul Civic la doar cateva minute de mers pe jos de Piaţa Unirii Hotelul dispune de 169 de camere Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa seif lift aer cond

Timisoara, Romania

Complexul PERLA va asteapta sa-l vizitati indiferent de natura sejurului vacanta afaceri sau doar in trecere si va ofera liniste ambient placut si prospetimeDescriere camere Dotari camere aer conditionat TV minibar baie cu dus internet - wireless usc . . .

Timisoara, Romania

Complexul Hotelier PERLA este o unitate de turism situat în centrul oraului care dispune de o baz material compus din- 100 camere dintre care 73 camere cu paturi matrimoniale10 camere cu paturi separate15 apartamente2 apar

Timisoara, Romania

Un fermecator hotel de 3 stele Hotel REGHINA reprezinta alegerea potrivita pentru cei care vor sa petreaca zile de neuitat intr-o atmosfera specialaDescriere camere Dotari camere aer conditionat TV minibar baie cu dus internet uscator de par Număr . . .

Timisoara, Romania

Situat la doar 2 km de centrul Timişoarei Hotelul Reghina Blue se afla foarte aproape de Universitatea Politehnica şi de gara Facilitati hotel receptie non-stop restaurant terasa gradina bar seif lift aer conditionat sistem central de in

Timisoara, Romania

Amplasare Hotel Hotelul Tresor este un frumos hotel de 4 stele situate intr-o zona rezidentiala la doar cinci minute de centrul orasului si la 10 minute de Aeroportul International Timisoara Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in cam . . .

Timisoara, Romania

Hotelul Vanilla se află în apropiere de campusul studenţesc la 500 de metri de Centrul Regional de Afaceri Hotelul dispune de 20 de camere Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina ziare zona de picnic aer conditi

Timisoara, Romania

Cladirea Hotelului VICTORIA a fost construita in anul 1907 in stil baroc si a fost renovata de curand pastrandu-si elementele de arhitectura veche dar imbinand totusi clasicul cu modernulDescriere camere Dotari camere aer conditionat TV minibar seif . . .