Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Silva este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Timisoara si in apropierea universitatilor principale.
Descriere camere:
grup sanitar propriu, televizor, telefon, aer conditionat, Internet Wireless.
Descriere facilitati:
Mic-dejun inclus Snack-Bar Parcare auto iluminata, curte interioara Spalat si calcat haine Pastrarea obiectelor de valoare Informatii turistice Organizarea de receptii, cocktailuri, mese festive Sala de conferinte (capacitate 25 locuri) Servicii postale, curier Primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei Trezirea clientilor la cerere Room-service Acordarea de prim-ajutor in caz de urgenta – trusa medicala Vanzarea de articole de stricta necesitate
Locatie:
Hotelul Silva este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Timisoara si in apropierea universitatilor principale.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.