Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Brancusi este situat in centrul orasului Targu Jiu, langa parcul central; hotelul a fost deschis in 1996 si extins si renovat in 2004. Facilitati Hotel Hotelul dispune de 43 de camere: 6 matrimoniale, 32 Double twin, 5 Apartamente. Bucataria Hotelului Brancusi va ofera macare traditionala si internationala. Capacitatea restaurantului este de 100 de locuri, iar cea a barului de 60 de locuri. Cele 2 sali multi-functionale au capacitatea de 400, respectiv 800 de locuri. De asemenea, hotelul pune la dispozitie si o sala de conferinte cu capacitate maxima 50 de locuri dotata cu flipchart, videoproiector, display. Facilitati Camere Toate camerele dispun de aer conditionat, mini bar, telefon, televizor, internet, room service. Masa - Mic Dejun

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.