Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pozitionata în centrul oraşului Tâargu-Jiu, aproape de principalele puncte de interes turistic, la numai 300 de metri distanta de Parcul Central unde se gasesc Poarta Sarutului, Masa Tacerii si Aleea Scaunelor, langa Stadionul Municipal, Pensiunea Casa Vera este locul ideal pentru oamenii care viziteaza orasul Targu-Jiu. Facilitati pensiune: 3 stele cu o capacitate de 11 camere, repartizate in 2 camere cu doua paturi, 9 camere cu pat matrimonial. in cadrul pensiunii se afla un restaurant si terasa, cu o capacitate de 60 locuri in interior si 50 locuri pe terasa.
Descriere camere:
intr-o ambianta placuta si relaxanta va asteapta confortul şi ospitalitatea unei pensiuni de 3 stele cu o capacitate de 10 camere, din care 9 camere cu pat matrimonial şi o camera cu doua paturi
Descriere facilitati:
Facilitati pensiune: 3 stele cu o capacitate de 11 camere, repartizate in 2 camere cu doua paturi, 9 camere cu pat matrimonial. in cadrul pensiunii se afla un restaurant si terasa, cu o capacitate de 60 locuri in interior si 50 locuri pe terasa.
Locatie:
In cadrul pensiunii se afla un restaurant şi terasa, cu o capacitate de 60 locuri în interior şi 50 locuri pe terasa

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.