Confarg


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare Hotel Hotelul Confarg situat in Curtea de Arges, in apropierea centrului vechi al orasului, dispune de 13 camere duble, 5 camere single si 4 apartamente. Facilitati Hotel Hotel Confarg are o capacitate de 39 de locuri dispuse in: 13 camere duble, 4 apartamente (cu jacuzzi) cu aer conditionat si 5 camere single dotate cu TV color conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces la linie interntionala, radio, frigider cu minibar si grup sanitar cu cabina de dus. Alte Facilitati Hotelul mai dispune de fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, sala de fitness, se accepta animale, parcare, masaj, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta. Facilitati Camere Camerele sunt dotate cu internet, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.