Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Posada 4* Vidraru, a fost construit in luna Decembrie 2010 in locul vestitului Popas Casa Argeseana si renovat complet si modernizat in Septembrie 2016. Este situat pe Transfagarasan, la doar 200 m de Barajul Vidraru. Hotel Posada Vidraru reprezinta una dintre cele mai atractive locatii de pe Transfagarasan.
Facilitati
Hotel Posada 4* dispune de urmatoarele facilitati:
- centru wellness dotat cu jacuzzi, sauna, salon de masaj si centru fitness
- Vidraru Bar & Club dotat cu 2 mese de biliard, 1 masa de hochei, darts, tenis de masa
- loc dejoaca pentru copii
- parcare supravegheata
- internet', seif la receptie
- plimbari cu vaporasul pe lacul Vidraru
- sali de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri echipate cu videoeproiector, intenet wireless, flipchart, aer conditionat, sistem audio
- restaurant
Camere
Hotelul Posada Vidraru dispune de 50 camere, cu 110 locuri de cazare, repartizate astfel:
- 25 camere duble cu paturi twin
- 15 camere cu pat matrimonial
- 5 apartamente cu pat matrimonial
- 5 camere triple
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.