Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Valea cu Pesti 4* este situat intr-un cadru de exceptie, pe Transfagarasan. Avand o panorama minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras, Valea cu Pesti este destinatia ideala pentru petrecerea unei vacante ideale intr-un cadru natural, de exceptie, la o altitudine de 875 m, la doar 7 km de Barajul Vidraru si la 30 de minute de Balea Lac. Hotel Valea cu Pesti 4* se afla la doar 38 km de Curtea de Arges, pe celebrul traseu Transfagarasan.
Facilitati
Hotel Valea cu Pesti 4* dispune de urmatoarele facilitati:
- zona SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi), amplasata la demisol;
- zona de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa);
- o sala multifunctionala
- receptie non stop, bar de zi, sala de conferinte (capacitate: 80 locuri), restaurant (160 locuri), situate la parte;
- parcare proprie (40 locuri in incinta complexului turistic , plus 20 de locuri in imediata apropiere).
Camere
Hotel Valea cu Pesti 4* dispune de 60 de camere (camere twin, garsoniere si aparatmente).
Toate spatiile de cazare au in dotare, TV color conectat la satelit, telefon cu acces direct la linie intrenationala, aer conditionat, grup sanitar propriu. accesul spre camere se face cu ajutorul liftului.
Servicii masa
Se acorda in cadrul restaurantului Valea cu Pesti 4* in sistem a la carte.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.