Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Bulevard este situat in imediata apropiere a cetatii Fagarasului, in centrul orasului. Facilitati hotel: restaurant, sala de conferinte, gradina de vara, parcare Hotel are o capacitate de 24 camere: 5 camere single, 16 camere duble standard, 2 camere duble lux, 1 apartament lux. Facilitati camere: cablu TV cu peste 60 de canale, telefon international, acces internet in camere, aer conditionat, uscatoar de par.
Descriere camere:
cablu TV cu peste 60 de canale, telefon international, acces Internet in camere, wireless la receptie, aer conditionat, uscatoar de par.
Descriere facilitati:
restaurant, sala de conferinte, gradina de vara, parcare Hotel are o capacitate de 24 camere: 5 camere single, 16 camere duble standard, 2 camere duble lux, 1 apartament lux.
Locatie:
Hotelul Bulevard este situat in imediata apropiere a cetatii Fagarasului, in centrul orasului.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.