Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car. Facilitati camere: baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car.
Locatie:
Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.