Domeniul Dracula Danes


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Domeniul Dracula 3 margarete din Danes este format din Pensiunea Dracula, Centrul Ecvestru si Hanul Dracula. Pensiunea Dracula asezata pe cursul Tarnaveni Mari te asteapta intr-un minunat decor natural, in apropierea localitatii Danes, la doar cativa km de legendara cetate din Sighisoara.
Facilitati
Domeniul Dracula 3 margarete dispune de 26 de locuri in camere twin, 2 locuri in camera matrimoniala, 1 camera superioara (2 locuri). Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, cu dus, TV, cablu, piscina in aer liber cu terasa, sala de conferinte (70 de locuri): video-proiector, flip-chart, internet, TV, sala de consiliu (12 locuri), barbeque în foisor sau mese campenesti, cu produse traditionale, loc de joaca pentru copii, mini-ferma animale, teren minifotbal, masa de ping-pong. Centrul Ecvestru este in imediata apropiere a pensiunii Danes si se intinde pe o suprafata de 5 hectare in care locul central este ocupat de activitatile cu si in jurul calului. O expozitie permanenta pe teme ecvestre completeaza ambientul identitatii de agrement, nascuta din pasiunea pentru animalul pe care noi il consideram cel mai frumos si mai tandru dintre toate - calul.
Camere
Capacitatea totala este de 64 locuri dispuse astfel: Pensiune - 10 camere duble cu pat twin, grup sanitar propriu, tv cablu; 3 camere duble cu pat twin, spatiu redus, grup sanitar propriu, tv cablu; 1 camera dubla cu pat matrimonial, spatiu redus, grup sanitar propriu, tv cablu, 1 camera superior cu dormitor, living, tv cablu, grup sanitar propriu. Centru ecvestru - 4 camere duble cu pat twin, grup sanitar propriu, tv cablu, 11 camere duble cu pat matrimonial, grup sanitar propiu, tv cablu, 2 camere superior cu dormitor, living, tv cablu, grup sanitar propiu.


Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.