Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: In centrul orasului Medias
Hotelul EDELWEISS dispune de 28 de camere, camere single, duble precum si un apartament spatioas. Dotarea este deosebita si cu mult bun gust; toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon, minibar internet etc. Fiecare colt este amenajat in cel mai mic detaliu fiind decorat cu minutiozitate. Hotelul dispune de camere cu paturi marimoniale si camere cu paturi simple , dimensiunile paturilor sunt de asemenea concepute pentru a oferi un confort sporit. Camerele sunt dotate cu sisteme de climatizare /incalzire oferind posibilitatea clientilor de a selecta temperatura dorita. Restaurantul Edelweiss este un restaurant elegant si spatios ,capacitatea sa este de 250 de persoane .

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.