Gonduzo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Gonduzo a fost infintat in 1993 si este situat in inima orasului Odorheiul Secuiesc si poate fi ajuns usor din orice parte a orasului.
Hotel Gonduzo este un hotel relativ nou, fiind infintat in 1993 si este situat in inima orasului Odorheiul Secuiesc. Facilitati Hotel Locatia va pune la dispozitie o sala de conferinta incapatoare, luminoase si echipata cu aparatura de ultima generati, este un loc ideal pentru intrevederi de afaceri, conferinte sau organizarea unor cursuri de formare continua pentru maxim 60 persoane. In curand puteti beneficia si de serviciile noastre de Wellness. Facilitati Camere Hotelul dispune de 10 Camere Matrimoniale, 10 Camere Twin, 1 Apartament cu Jacuzzi, fiecare camera este dotata cu televizor cu antena parabolica, minibar, seif si acces la internet. Masa Restaurantul cu doua etaje, cu stil arhitecual unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic cu o ambianta intima unde poti savura mancaruri traditional ardelenesc cat si mancaruri internationale. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Gonduzo locul ideal pentru organizarea de petreceri si mese festive.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.