Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: la intrare in oras Structura de cazare: 2 apartamente; 24 camere duble sau cu pat matrimonial; 2 camere single; 1 camera cu 2 paturi pentru persoane cu deficiente. Dotari: instalatie de climatizare individuala in fiecare camera, telefon, internet gratuit, televizor lcd, mini bar, seif, sala pentru reuniuni, intruniri de afaceri. Restaurantul - Are o capacitate de 270 locuri si va ofera o gama larga de produse ale bucatariei italiene si romanesti, toate pregatite de bucatari cu o vasta experienta si servite la cele mai inalte standarde. Restaurantul este deasemenea dotat cu sistem de climatizare. Barul si terasa are o capacitate de 50 locuri si pune la dispozitia clientilor o gama laraga de bauturi alcoolice si non-alcoolice

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.