Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Lacu Rosu 3* este situat la 200 m de Lacul Rosu.
Facilitati
Hotelul Lacu Rosu 3* dispune de restaurant, bar de zi, terasa, sala de conferinte, internet wi-fi gratuit, parcare gratuita, teren sport mixt, souvenir shop, supermarket, parcare gratuita. Hotelul detine 44 spatii de cazare distribuite astfel: 36 camere duble, 4 camere single, 4 apartamente compuse dintr-un living si un dormitor.
Camere
Hotelul Lacu Rosu 3* detina 44 de spatii de cazare distribuite astfel: 4 camere single, 36 camere duble, 4 apartamente compuse dintr-un living si un dormitor. Camerele sunt dotate cu TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par.
Servicii masa
Restaurant propriu.

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.