Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Valea Verde Retreat este situata pe Strada Principala, le nr.119, sat Cund, Judetul Mures.
Valea Verde Resort se află la 43 km de Târgu Mureş şi la 30 km de Sighişoara. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, situat la 35 km de hotel. Proprietatea oferă serviciul de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.
FACILITATI:
- restaurant
- receptie non- stop
- room service
- acces gratuit la internet WI-FI
- piscina in aer liber
- gradina
- bar si terasa
- serviciu de concierge
- depozit de bagaje
- loc de joaca pentru copii
- cazare in camere individuale raspandite prin tot satul Cund
- apartamente in cladirea principala
Camerele sunt situate la 300-500 de metri de receptie sau restaurant
Casa Valea Verde
Toate spaţiile de cazare din sat sunt autorizate de către Autoritatea Română de Turism și clasificate cu 2 sau 3 „margarete” (sistemul de clasificare a spaţiilor de cazare de turism rural).
Apartamente. Cele 4 apartamente Valea Verde sunt ideale pentru oaspeţii gurmanzi și sociabili, în special pentru cuplurile care își doresc să stea aproape de Restaurant și să aibă la îndemână toate facilităţile noastre.
Renovate în 2016, Apartamentele Yard sunt situate în sat și sunt perfecte pentru familii sau grupuri de prieteni care iubesc să exploreze pe cont propriu. Toate casele și apartamentele sunt decorate în stil rustic, dar chic, fiecare arătând și transmiţând o altă stare.
Apartament Valea Verde 1:spatios cu o camera de zi, un dormitor, baie si o terasa acoperita. Suparafata: 42 mp. Capacitate de cazare: 3 persoane. Dispune de 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibila, TV.
Camera Valea Verde : 18 mp, capacitate de cazare 2 persoane.Amplasata langa restaurant. Dispune de 1 pat matrimonial, internet, Tv satelit, dormitor, un hol mic, o baie si o terasa.
Casa Yard
Apartament situat la 350 m de restaurant este compus dintr-o camera cu pat ,matrimonial, o micxa camera cu paturi twin, o camera de zi si o baie. Suprafata 32 mp. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Camera Yard la 350 m de restaurant este compusa dintr-o camera dubla, un dressing room si o baie. Suparafata: 22 mp. Capacitate de cazare: 2 persoane.
Casa Cund situata la o distanta de 350 m de restaurant.
Apartament situat la 350 m de restaurant include o bicatarie mica, o camera de zi, un dormitor, o terasa privata la etaj, o baie si o toa;eta de serviciu. Accesul la dormitor se face printr-o scara de lemn in spirala. Suprafata : 36 mp. Capacitate de cazare: 3 persoane.
Casa Cund situata la 350 metri de restaurant, include un pat regal matrimonial in livingul- dormitor, un sifonier, o comoda, un mikc birou si o soba din fonta pe lemne. Suprafata: 20 mp. Capacitae de cazare: 2 persoane.
Reussdorfer Hoff este cea mai mare casa diin Cund. Are 9 camere duble.
Camera Reussdorfer dispune de un dormitor cu un pat matrimonial, o canapea extensibila, un fotoliu, un sifonier, un birou si o baie cu cabina de dus.

Restaurantul Valea Verde este compus dintr-un pavilion adiacent cu o capacitate de 12 locuri si un lounge cu 90 de locuri.


Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.