Hotel Maestro


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Maestro 3* este amplasat in zona centrala, la intrarea in parc, langa Casino, la 250 m de partia de schi Dealul Negru.
Facilitati
Hotelul Maestro 3* dispune de restaurant (50 locuri), bar, terasa, incalzire centrala, sala de fitness, inchiriere ATV, posibilitatea organizarii unor drumetii in zonele de interes turistic, parcare.
Camere
Hotelul Maestro 3* are 8 camere din care 2 camere cu 3 locuri si 6 camere cu 2 locuri, dotatre cu TV, frigider, telefon, baie proprie, internet.

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.