Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Premier se bucura de o locatie convenabila langa DN 1, la mai puțin de 5 minute cu masina de centrele administrative și culturale ale Sibiului. Proprietatea ofera spatii de cazare bine echipate si servicii de calitate.
Descriere camere:
Camerele luxoase au decor în culori calde şi atmosfera intima și confortabila. Acestea sunt amenajate cu mobilier ultramodern, confecţionat din materiale de înalta calitate. Camerele superioare ale Hotelului Premier sunt spatțioase și confortabile şi au balcon privat, ferestre izolate fonic şi baie cu accesorii din portelan.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.