DIAMANTE SUITES 4*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


HOTELDIAMANTE SUITES**** - Puerto de la Cruz

Prezentare oficiala hotel:https://www.gemaplayahoteles.com/en/diamante-suites-hotel/

Puerto de la Cruz a fascinat turistii din totdeauna, supranumit si tara plantatiilortropicale si a plajelor cu nisip negru - Perla Neagra, este o destinatierecomandata familiilor cu copii, iubitorilor de natura si de cultura si celorcare doresc o vacanta linistita cu multe zone de agrement si natura. Puerto dela Cruz ofera turistului cea mai frumoasa imagine suprarealistica: nisipulnegru, valurile albe si spumoase si florile tropicale viu colorate. Puerto de la Cruz estepozitionat la poalele vaii La Orotava si a fost un mic sat de pescari care cutimpul a devenit destinatia de Spa preferata a doamnelor inaltei societativictoriene ale secolului XIX.
Hotelul Diamantes Suites este situat in acest frumos oraselturistic Puerto de la Cruz. Hotelul Diamante Suites face parte din lantul hotelierGema Playa Hoteles, unul din lanturile de top din domeniul hotelier spaniol.


Relaxare: hotelul ofera: salon de infrumusetare si coafura; zonaSpa cu servicii de sauna, masaj si estetica; sala de fitness; piscina in aerliber; aerobic; cursuri de yoga.


Ceamai apropiata plaja: 600m de Playa Jardin, plaja cu nisip negru. Alte plaje pozitionate in apropiereaacestuia: Playa del Muelle - 1.2km fata de hotel este o plaja de pietris; SanTelmo Beach - 1.4km fata de hotel, plaja cu nisip negru.


Serviciide masa:mic dejun, pranz, cina, sistem de masa all inclusive.


Servicii pentru copii: loc de joacapentru copii; diverse programe de animatie pentru copii pe timpul zilei.


Localizare: Hotelul Diamantes Suites este situat in Nordul InsuleiTeneriffe, in frumos orasel turistic Puerto de la Cruz. Aeroportul TeneriffeSur se afla la 90km fata de hotel, iar Teneriffe Norte la 30km de hotel. Inapropierea hotelul se gaseste Loro Parque (1.4km).


Facilitati hotel:hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai:
- 174 camere Suites
- 1 piscina exterioara (incalzitape timpul iernii)
- internet caffee (contra cost)
- Wifi (contra cost)
- Taoro Bar
- bar la piscina unde se servesc diversebauturi si snack-uri
- program de animatie pentruadulti pe timpul zilei si serii;
- mini-market
- loc de joaca in interior pentrucopii;
- program de anumatie pentrucopii;
- teren de tenis;
- teren de padel (tenis jucat de4 persoane sau tenis la dublu);
-teren de golf;
-parcare pazita sau parcare la liber, pe strada; parcare acoperita; locuri deparcare pentru persoanele cu handicap;
-billiard si darts;
-scufundari;
-tururi de mers pe jos.


Hotelul ofera un restaurant principal - Tomas Iriarte:
-micul dejun se gaseste in mai multe variante: continental, fara gluten,american si bufet.
- esteun restaurant sub forma de bufet cu bucatarie deschisa (carne si peste lagratar in fiecare zi, la pranz si cina).
- restaurantulimpune un Cod Vestimentar: nu este permisa intrarea in costum de baie, faratricou, descult sau ud. La cina nu sunt permise tricourile fara maneci labarbati.

Hotelulnu ofera serviciu de shuttle bus pana la plaja, plaja fiind localizata la 10minute de mers pe jos de hotel.


Facilitati camere:camerele hotelului sunt de tipul suitelor, sunt spatioase, luminoase sidecorate intr-un stil rustic dar elegant. Camerele au vedere spre mare sau spre Golful Teide.
Camereleau urmatoarele dotari:
-camerele au intre 30mp si 38mp si pot acomoda pana la 4 persoane.
-fiecare camera este alcatuita din dormitory si livingroom, despartite printr-ousa;
-canapea extensibila;
-baie complet utilata si mobilata, cu uscator de par;
-aer conditionat pe timpul verii (functioneaza dupa un orar stabilit);
-Wifi (contra cost);
-TV prin cablu si canale internationale;
-telefon cu linie directa;
-frigider;
-minibar (contra cost);
-seif (contra cost);
-balcon sau terasa;
-prize la 220V;
-balcon.

Hotel Diamante Suites va invita sa il alegeti pentru unsejur de exceptie in Tenerife. Raportul calitate-pret, pozitionarea sa fata decentrul orasului Puerto de la Cruz si plaja cu nisip negru, personalulcalificat, serviciile de masa, toate acestea fac din Hotel Diamante Suiteslocatia ideala pentru petrecerea unei vacante relaxante pe tot parcursulanului. Restaurantele de lux din apropiere, stradutele mici si inguste dincentrul vechi, pietele elegante, arhitectura cladirilor, nisipul negru, seimbina perfect pentru a crea Sejurul Perfect.


INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Wizzair prealoca automat locurile in aeronava, cat de apropiat posibil (in limita disponibilitatii). Locul alocat va fi comunicat in aeroport, de catre personalul de la check-in. Pe parcursul zborului, serviciile de catering sunt contra cost.
- Pasagerii sunt rugati sa aiba asupra lor biletul de avion atat in aeroportul Otopeni cat si in aeroportul Tenerife Sud. Atentie! Este obligatorie prezentarea biletului de avion. Rezervarea va fi recunoscuta la check-in dupa codul de pe biletul de avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Spania. Aceste standarde sunt specifice pentru Spania si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.