Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 40 hoteluri

Pattaya, Thailanda

Hotelul Siam Bayshore Resort 4 este situat idilic intr-un areal de gradini tropicale in statiunea Pattaya de Sud la capatul promenadei ce il desparte de plaja si la cateva minute de mers pe jos de centrul de afaceri si de distractieFacilitatiHotelul . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Naklua Beach Resort 3 construit in anul 2002 este situat in partea de nord a or Pattaya la 6 km de centrul orasului in golful Naklua pe malul marii la 124 km de aeroportul Suvarnabhumi Cladirea este compusa din 3 blocuri Main Wing - un bloc c . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Hilton Pattaya 5 este situat in zona centrala pe Beach Road fiind despartit de animata plaja din Pattaya doar printr-o promenada Hotelul este integrat in 'Central Festival Shopping Mall' Hotelul internatioal de lux a fost inaugurat la sfarsit . . .

Pattaya, Thailanda

Hotel situat la 126 km de aeroportul Suvarnabhumi in partea de nord a orasului Pattaya la 3 km de centrul orasului in golful Wong Amat pe malul marii Construit in anul 2003 Se accepta plata cu carduri de credit Visa MasterCard American Express Tel . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Cholchan Resort 4 construit in anul 1996 este situat pe malul marii la 8 km de centrul orasului Pattaya la 123 km de aeroportul Suvarnabhumi Hotelul este compus din 2 cladiri total - 589 camere 309 Superior Room vedere la gradina sau mare m . . .

Pattaya, Thailanda

Hotel situat pe plaja Jomtien la 14 km de centrul orasului Pattaya si la 139 km de aeroportul Suvarnabhumi A fost construit in 2007 Este compus din corpurile Deluxe Building Dor-Shada Building si 16 vile Se accepta plata cu carduri de credit Visa M . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Woodlands Resort 4 este situat in nordul orasului Pattaya la 127 km de aeroportul Suvarnabhumi la 500 m de plaja Pattaya Bay la 1 km de centrul orasului Construit in 1998 ultima renovare - 2011 Hotelul este compus din 8 cladiri cu 2 nivele s . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Garden Cliff Resort 5 construit in anul 2005 este situat in partea nordica a golfului Pattaya pe plaja Crestent Moon Beach pe coasta marii la 4 km de centrul orasului la 126 km de aeroportul Suvarnabhumi Spatiul exterior de 16 000 mp Compus d . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Dusit Thani 5 construit in anul 1987 este situat in partea de nord a golfului Pattaya la 1 km de centrul orasului pe malul marii la 127 km de aeroportul Suvarnabhumi Spatiul exterior a hotelului este de 68 800 mp O cladire cu 8 nivele compus . . .

Pattaya, Thailanda

Hotel situat intre orasul Pattaya si plaja Jomtien pe malul marii la 134 km de aeroportul Suvarnabhumi la 5 km de centrul orasului Pattaya Construit in anul 2000 Hotelul este compus dintr-o cladire cu 33 nivele si are 400 camere68 Standard Room fara . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Sandalay 3 construit in anul 2005 este situat in nordul orasului Pattaya pe coasta la 20 m peste drum de plaja la 127 km de aeroportul Suvarnabhumi Hotelul este compus dintr-o cladire cu 5 nivele total - 104 camere 52 Standard max 2 pers 23 . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Sea Sand Sun Resort Spa 4 construit in anul 2001 este situat pe malul marii in regiunea Jomtien la 20 km de centru orasului Pattaya la 145 km de aeroport Hotelul dispune de 60 vile amenajate in stil thailandez 6 Garden Boutique dormitor cu . . .

Pattaya, Thailanda

Hotel complexul este situat la 13 km de centrul orasului Pattaya la 138 km de aeroportul Suvarnabhumi in partea de sud a litoralului Jomtien pe malul marii Construit in 1988 Unele cladiri sunt amplasate separat pe teritoriul complexului Numarul tota . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Garden Sea View 4 construit in 1996 este situat in partea nordica a orasului Pattya la 5 km de centrul orasului pe plaja Crescent Moon Beach la 126 km de aeroportul Suvarnabhumi O cladire cu 5 nivele Main Building compus din 3 cladiri 124 S . . .

Pattaya, Thailanda

Hotelul Jomtien Palm Beach 4 se afla foarte aproape de plaja Jomtien Beach din Pattaya FacilitatiBowling biliard Internet cafe karaoke pub centru spa piscina sala de fitness sauna salon de infrumusetare serviciu inchirieri masini exchange room servi . . .